SnowFilmFest

Powderline - freeriders website

Česká verze   English version
FEW DAYS

FEW DAYS

Moravská premiéra

Vloženo: 19.11.2014

www.honkytonk.cz zve Vás, všechny zimní nadšence, na moravskou premiéru českého freeride projektu pod názvem "FEW DAYS" a zároveň na live koncert českého revivalu AC/CZ, který se uskuteční v úterý 2. PROSINCE od 19h v havířovském BEACH MUSIC BARU!!!

Promítání filmu započne cca v 19:30 a na vystoupení kapely AC/CZ se můžete těšit zhruba od 20:30!

Film s pracovním názvem FEW DAYS z dílny ALTERNATIVE.NOW sleduje dvě skupiny českých freeridových jezdců, z nichž obě mají stejný cíl, avšak odlišný způsob jeho zdolání. Jedna skupina dobude švédské vrcholky z pohodlí helikoptéry, zatímco ta druhá si bude podmaňovat sjejzdy v rakouských horách pomocí svých vlastních sil. Jejich odlišný charakter, ale stejný přístup k horám ukazuje jednu společnou vášeň: SVOBODU A ČERSTVÝ PRAŠAN

Ve filmu se můžete těšit na českou freeridingovou špičku! Na heliskiing ve Švédsku se chystá ROBIN KALETA spolu s českým olympionikem ONDŘEJEM BANKEM. Ve druhé skupině, která si to na rakouské vrcholky vyšlápne po vlastních nohou se objeví freerideři LUKÁŠ NIEMCZYK, LUKÁŠ BILKO, MARTIN KNYBEL nebo také snowboardisté FILIP PASEKA a ALEŠ ZEMAN.

Těšíme se na vás všechny už 2.12.2014 v Beach Music Baru, Havířov, kde vás čeká pohodová atmosféra s přáteli a spousta zábavy!

 
 
OAeV - Alpenverein

Partneři & Sponzoři

Powderline.cz - ISSN 1805-7462
Portál o ježdění ve volném terénu. Naleznete zde reportáže z výletů, tipy a triky pro vybavení, průvodce novými oblastmi apod.
Copyright © 2009 POWDERLINE | Design by Agentura MK | Valid XHTML 1.0! Valid CSS! | RSS