SnowFilmFest

Powderline - freeriders website

Česká verze   English version
Krásy Vrátné doliny

Krásy Vrátné doliny

Československý freeride

Vloženo: 16.03.2010
Je pátek a jeden z kamarádů slaví své třicátiny. Hey man (Zeldy) a další tři účastníci oslavy se vracíme v ranních hodinách domů. Zastavujeme se na poslední pivko v Rožnovské hospodě Rampa a o pár hodin později v docela veselém stavu se vydáváme do našich domovů
Punks
Simona Hrstková - Photo: Lumír Drápal

Odjezd na Vrátnou je naplánovaný na 7.30. Jen já jsem si chtěl ulehčit vstávání a tak jsem se už ve 4 am zbalil a postavil si stan na kulaťáku u nás pod barákem, kde jsme měli sraz. No ráno bylo dost těžké. Probudil jsem se půl hodiny před odjezdem tak jsem se ještě odvalil domů a   dal si snídani. Každopádně mastr Hey Man zapomněl, že se jede jezdit a tak když mu Weather man (klikoš) volá, kde je, tak vůbec neví……

No to by bylo k našemu večeru a ránu. Myslím, že je to takový jednoduchý profil předodjezdového večera nejednoho z nás. Každopádně nás čekal super den na Vrátné. Sněhu nebylo sice až dost, ale sešla se super banda lidí. A kouzlo setkání s kamarády na horách se projevilo tak, jak má. Tož tak jsme ráno pokecali a vydali se vstříc lehce zasněženému kopci. Optimální podmínky byly jen nahoře. Ti co si chtěli dávat pojezdy pod lanovkou se museli připravit na závěrečný hike. Protože sněhu v dolních pasážích vůbec nebylo.

Den jsme pojali vyloženě rekreačně a víc než ježdění jsme se věnovali vytváření obrázků.   Občas se něco povedlo a tak si tento pohodový den můžeme připomínat nejen ve vzpomínkách.
 
Perun s Vámi (Lumír Drápal)
 
 
OAeV - Alpenverein

Partneři & Sponzoři

Powderline.cz - ISSN 1805-7462
Portál o ježdění ve volném terénu. Naleznete zde reportáže z výletů, tipy a triky pro vybavení, průvodce novými oblastmi apod.
Copyright © 2009 POWDERLINE | Design by Agentura MK | Valid XHTML 1.0! Valid CSS! | RSS