SnowFilmFest

Powderline - freeriders website

Česká verze   English version
Freeridová sešlost na Kozinci v Zázrivé

Freeridová sešlost na Kozinci v Zázrivé

Freeridová sešlost na Kozinci v Zázrivé

Vloženo: 21.12.2010
Během minulého týdne jsme dostali pozvání od našich slovenských kámošů z 3limits, k zahájení sezóny na Kozinci v Zázrivé. Samozřejmě že jsme pozvání přijali, navíc když mi Miro Matúš napsal, že ratrak stojí na mezi od minulé zimy a že celý kopec máme od majitelů k dispozici netknutý, nebylo nad čím váhat.


    V pátek ráno jsme tedy s Frenkem a Gazmanem vyrazili směr Zázrivá. Na parkingu pod kopcem už byla celkem slušná partička freeriderů a hned za náma dorazili ti co to celé spískali, Wlado s Mirem. Kopec byl opravdu rolbou nepoznamenaný, tak jsme hned vyrazili užít si každý tu svou první lajnu v takových čtyřiceti možná padesáti číslech pudru. Počítám že tolik freeriderů ten kopec ještě pohromadě neviděl, mohlo se nás tam sejít asi třicet, ve Vrátné je to běžná věc, ale tady to bylo určitě poprvé.

    Bylo jasné že do dvou hodin bude každý  kousek kopce rozježděný, i když je poměrně rozlehlý, ale o to tady vůbec nešlo. Hlavní je že, jsme se po roce zase viděli, dobře se pobavili a i když některé nepustily pracovní povinnosti tak to určitě nebylo naposledy, i když se spíš potkáme ve Vrátné. Jen doufejme že to momentální oteplení nebude trvat dlouho a brzo nám opět nasype pořádný powder.

Autor: Komanč





 
 
OAeV - Alpenverein

Partneři & Sponzoři

Powderline.cz - ISSN 1805-7462
Portál o ježdění ve volném terénu. Naleznete zde reportáže z výletů, tipy a triky pro vybavení, průvodce novými oblastmi apod.
Copyright © 2009 POWDERLINE | Design by Agentura MK | Valid XHTML 1.0! Valid CSS! | RSS