SnowFilmFest

Powderline - freeriders website

Česká verze   English version
That´s Alaska man

That´s Alaska man

Vloženo: 07.09.2011
Česká parta měla letos šanci navštívit zemi freeridingu zaslíbenou, Aljašku. I přes nepřízeň matky přírody, byl tento výlet nevšedním zážitkem, o kterém mnozí z nás mohou jen snít. Mrkněte i na trailer k filmu, který bude následovat.
That´s Alaska man
That´s Alaska man - Crew

Pokud jste sledovali naše reportáže, pochopili jste, že nám na Aljašce letos počasí moc nepřálo. Přes zkušenosti, které mám, jsem byl místními horami zase překvapen. Letos bohužel nepříjemně. Nicméně možná právě díky náročným podmínkám jsme měli dost různorodé zážitky a snažili se to co nejlépe zaznamenat. Společná práce a team fungoval skvěle a vy máte možnost do našeho aljašského dobrodružství nahlédnout v traileru už teď.

Celý film pak bude ke shlédnutí jakmile začne zima klepat na dveře. Kdy a kde se můžete dozvědět například na těchto místech  http://www.redbull.cz/thatsalaskawww.facebook.com/fullfaceproductions  a www.honkytonk.cz . Předtím vám ale postupně přineseme několik zajímavých videí, které s naším výletem a freeridingem souvisejí. Prvním bude rozhovor s legendou Sethem Morrisonem, který na Thomson pass přiletěl přes nepřízeň počasí a nedostatek sněhu, aby si alespoň jen tak pro sebe zalyžoval. Otázky, které jsme mu položili, nebyly zrovna běžné, ale o to zajímavější byly jeho odpovědi.

Dawe „the wave“ Muccino byl další důležitá postava na Thompson Pass. Tenhle vitální štíhlý chlapík je hlavní guide u Alaska backcountry adventures a pomáhal nakopnout freeski revoluci v Americe. O celém fenoménu, jehož začátek se pravděpodobně váže k Jackson hole a jeho téměř ilegální Air Force natočili Teton gravity research krásný dokument, o kterém by měl každý freeskier vědět a od nás to budete mít z první ruky...

Celé dobrodružství nám pomohly zrealizovat firmy Red Bull, Millet a Hudy sport. Děkujeme a přejeme jim ekonomický růst. Reportáže z celého tripu najdete na www.redbull.cz/thatsalaska

 
Trailer k vidění ZDE.
 
 
Autor: Robin Kaleta
 
 
 
 
 
OAeV - Alpenverein

Partneři & Sponzoři

Powderline.cz - ISSN 1805-7462
Portál o ježdění ve volném terénu. Naleznete zde reportáže z výletů, tipy a triky pro vybavení, průvodce novými oblastmi apod.
Copyright © 2009 POWDERLINE | Design by Agentura MK | Valid XHTML 1.0! Valid CSS! | RSS