SnowFilmFest

Powderline - freeriders website

Česká verze   English version
Testování vybavení Scott

Testování vybavení Scott

Přijďte si vyzkoušet freeridové vybavení ve Vrátné dolině

Vloženo: 06.02.2011
V termínu 12. - 15. 2. 2011 (sobota – úterý) si můžete na vlastní kůži vyzkoušet vybavení firmy SCOTT. K dispozici pro testování bude zhruba 50 – 60 párů lyží pro sezonu 2010/2011 a také novinky pro nadcházející sezonu 2011/2012. Budou zde k vidění a poježdění veškeré modely freeridovek, které SCOTT nabízí a bude nabízet pro příští rok.

     Testování proběhne na parkovišti v areálu Paseky, pokud by napadl nějakým zázrakem větší množství sněhu, přesune se na parkoviště k lanovce na Chleb.

     Navíc bude možno vidět a vyzkoušet spoustu jiného vybavení pro příští sezonu 2011/2012 jako napříkad hole, helmy, brýle, páteřáky, rukavice a vybrané oblečení. Vše by mělo být vidět v novém presentačním týmovém kamionu SCOTT (pokud příjezd neovlivní nějaká ta technická závada).

     Pro příchozí bude připraveno i nějaké to občerstvení v podobě točeného pivečka… Pokud přemýšlíte o koupi nějakého vybavení od SCOTTu, tak máte jedinečnou možnost si ho právě zde vyzkoušet.


 
 
OAeV - Alpenverein

Partneři & Sponzoři

Powderline.cz - ISSN 1805-7462
Portál o ježdění ve volném terénu. Naleznete zde reportáže z výletů, tipy a triky pro vybavení, průvodce novými oblastmi apod.
Copyright © 2009 POWDERLINE | Design by Agentura MK | Valid XHTML 1.0! Valid CSS! | RSS