SnowFilmFest

Powderline - freeriders website

Česká verze   English version
Testovací dny SCOTT

Testovací dny SCOTT

lyže nejen do freeridu a pro všechny

Vloženo: 29.01.2012
Firma SCOTT pro Vás, jako již tradičně, připravila několik testovacích akcí a to v nejlepších střediscích pro freeride na Slovensku!! Všechny nutné informace naleznete v následujícím článku. Takže jestli máte zájem otestovat jakékoli lyže SCOTT, nyní je ta správná příležitost.


Výborné sněhové podmínky nyní najdete ve většině českých i slovenských lyžařských střediscích. Zima je v plném proudu a je nejvyšší čas vyzkoušet si něco nového. Láká vás freeride? Chcete otestovat freestylové lyže? Zajímají vás novinky zimní kolekce SCOTT pro sezónu 2012/2013?

Odpovídáte-li kladně na některou z otázek, neměli byste si nechat ujít akci, kterou pro vás značka SCOTT nachystala. Testování lyží SCOTT na Slovensku!

„Téměř sto párů lyží všech kategorií, pro freeride, freestyle i allmountain,nabídneme zájemcům ve dvou střediscích. Začneme 11. 2. ve Vrátne dolině a od 16. 2. do 19. 2. nás najdete na Chopku, v Jasné. Nabídneme odbornou konzultaci a doporučíme vám vhodné lyže.“, doplňuje Pavel Mejsnar, který testovací akci SCOTT připravuje.

Další dobrou zprávou je fakt, že zapůjčení testovacích lyží Vám nenabourá rozpočet. Všechny lyže na otestování Vám značka SCOTT zapůjčí ZDARMA a přiveze je speciální TRUCK SCOTT, který prostě nepřehlédnete.

Přijďte kdykoliv od rána až do setmění.
 
11. - 14. 2. Vrátna dolina

16. - 19. 2. Chopok, Jasná

Kontakty:

SPORT 04, spol. s r.o. - vovozce značky SCOTT do ČR a na Slovensko

FUTURAMA BUSINESS PARK, Sokolovská 651/136a, Praha 8

Lenka Křížová, krizova@scottsport.cz , 773 407 116



 
 
 
 
 
OAeV - Alpenverein

Partneři & Sponzoři

Powderline.cz - ISSN 1805-7462
Portál o ježdění ve volném terénu. Naleznete zde reportáže z výletů, tipy a triky pro vybavení, průvodce novými oblastmi apod.
Copyright © 2009 POWDERLINE | Design by Agentura MK | Valid XHTML 1.0! Valid CSS! | RSS