SnowFilmFest

Powderline - freeriders website

Česká verze   English version
Slovo úvodem

Slovo úvodem

Vloženo: 08.09.2009

    Freeskiing a potažmo freeride jako sočást našeho života již dávno překročil hranici našich koníčků. Je to pro nás životní postoj, uznávání podobných hodnot, sdílení stejných pocitů, zážitků  a nedokážeme již bez něj žít. Je to stav mozku, který nejde popsat slovy, stav, kdy jste schopni obětovat skoro všechno a přizpůsobit skoro všechno tomu, co Vám sdrce říká. Láska k tomuto sportu nás všechny spojuje, a proto jsme se rozhodli vytvořit tento server.    
     Rozhodně ne jako  cílenou konkurenci komukoli, ale jako vytvoření silnější komunity, která pomůže našemu sportu a jeho prosazení do obecného podvědomí. Také proto se zde budete moct dočíst o místech, kam se vydat v neznámém středisku. Nemyslíme si, že toto zveřejnění míst a dobrých lokací nás  nebo tento sport nějak negativně ovlivní. Všichni jezdíme na různých úrovních a danou oblast projíždíme podle svých možností a schopností.
    Cesta k opravdovému big mountain jezdci vede celý život a nejde jen o fyzickou, ale i o psychickou stránku jezdce. Ne všichni budou chtít obětovat tolik času a života jen tomuto sportu, a proto si některé lajny v big mountain nebo backcountry budou užívat jen Ti,  kteří tímto sportem opravdu žijí.  Asi každý bude mít svá místa nebo středisko, o které se podělí jen se svými kamarády. Komunita si může pomoci a toto je jedna z cest, kterou vidíme. Server bude obsahovat informace o všem, co má s  freeridem a ježděním v horách něco společného. Od výběru vybavení až po informace, kde získat aktuální info o lavinách. Tyto informace nám pomohou udělat tento sport trochu bezpečnější. Na informovaného ridera se můžete daleko více spolehnout v krizových okamžicích. Na tomto webu by se měli podílet hlavně lidé, kteří mají chuť a ochotu se podělit o své zkušenosti a zajímavé informace. Nepůjde jenom o úzký okruh lidí. Proto i kdokoli z Vás, kdo právě čte tato slova, se můžete stát aktivními členem PowderLinu. Prostě nás kontaktujte a posílejte své nápady a příspěvky na adresu info@powderline.cz, no a už se nějak domluvíme. Doufáme, že naše společná snaha přinese hodně nového do tohoto sportu.

Váš PowderLine Team


 
 
OAeV - Alpenverein

Partneři & Sponzoři

Powderline.cz - ISSN 1805-7462
Portál o ježdění ve volném terénu. Naleznete zde reportáže z výletů, tipy a triky pro vybavení, průvodce novými oblastmi apod.
Copyright © 2009 POWDERLINE | Design by Agentura MK | Valid XHTML 1.0! Valid CSS! | RSS