SnowFilmFest

Powderline - freeriders website

Česká verze   English version
SCOTT Czech Ride - Czech Big mountain Open

SCOTT Czech Ride - Czech Big mountain Open

SCOTT Czech Ride - Czech Big mountain Open

Vloženo: 03.01.2010

Pomalu k nám do Evropy přišla další freeridová sezóna a to je vždy nejlepší čas pro zveřejnění termínů freeridových závodů. A proto bychom rádi zveřejnili informace o závodu, který je všem velmi dobře známý: SCOTT Czech Ride - Czech Big Mountain Open, který se i letos pojede ve švýcarských Alpách.

Zavodni svah

Pomalu se nám do Evropy blíží další freeridová sezóna a to je vždy nejlepší čas pro uveřejnění termínů freeridových závodů. Jako první bychom rádi zveřejnili informace o závodu,   který je všem velmi dobře známý: SCOTT Czech Ride - Czech Big Mountain Open, který se i letos pojede ve švýcarských Alpách a to konkrétně ve středisku Lenzerheide. Toto méně známé středisko je co by kamenem dohodil od Davosu. Závod proběhne v termínu 24.-28.3.2010. Termín byl s ohledem na podmínky vybrán organizátory závodu a my doufáme, že nás bude opět čekat pohádkově modrá obloha a spousta prachu.

Ovšem nejdůležitější novinkou letošního ročníku Czech Big Mountain Open je zařazení tohoto závodu do série Freeride World Qualifier. Tato novinka dodává závodu nejen na prestiži, ale také na celkové úrovni. Například zde bude TV team Freeride World Tour a ze závodu vznikne 2-3 minutový záznam, který bude vysílán po celém světě. Dále účast světových top jezdců atd. Tudíž bude i na co koukat

Mnoho z vás si asi také položí otázku, jestli tím pádem bude ještě místo pro dostatek freeridu chtivých českých jezdců. I na to však organizátoři pomysleli a zablokovali prý dostatek míst pro běžné freeridery, tedy jezdce bez ambicí bodovat ve FWQ. Také zde bude opět vyhlášen mistr a mistryně ČR.

Jako poslední novinkou je partnerství našeho portálu powdeline.cz a závodu SCOTT Czech Ride - Czech Big Mountain Open. Pro další novinky o závodu proto čekujte www.powderline.cz  a oficiální stránky závodu www.scottczechride.cz. Pro informace o FWT si můžete zajít zde www.freerideworldtour.com
 
 
Zeldy
 
 
OAeV - Alpenverein

Partneři & Sponzoři

Powderline.cz - ISSN 1805-7462
Portál o ježdění ve volném terénu. Naleznete zde reportáže z výletů, tipy a triky pro vybavení, průvodce novými oblastmi apod.
Copyright © 2009 POWDERLINE | Design by Agentura MK | Valid XHTML 1.0! Valid CSS! | RSS