SnowFilmFest

Powderline - freeriders website

Česká verze   English version
Nikita sk8 days

Nikita sk8 days

Nikita sk8 days

Vloženo: 02.05.2010
NIKITA sk8 DAYS, které jsou určené všem holkám se zájmem o skateboarding, nebudou chybět ani v kalendáři letních prázdnin 2010. Už pátý ročník této akce se tentokrát uskuteční uprostřed července, a to ve dnech 13 -18.7.09 , v Havířově. Na programu šestidenního kempu je společné ježdění, videocoaching, party a spousta zábavy. Každodenní coaching v havířovském skateparku budou mít na starosti skateboardistky z českého NIKITA teamu – Jana Honnerová, Míša Martincová a Carolin Helena Dynybilová alias „Dyny“. Na jeho konci proběhne už tradiční závod o hodnotné ceny pro kategorie začátečnic a pokročilých riderek. V rámci programu si budou moc účastnice akce vyzkoušet i wakeboarding nebo wakeskateboarding na místní přehradě Těrlicko. V ceně 4800 Kč je zahrnuto ubytování s polopenzí, coaching, filmování a focení, wake-skate i s výbavou, barbecue a plno jiné zábavy.
 
 
Letošní NIKITA sk8 DAYS navazují na čtyři předchozí ročníky, které pod názvem NIKITA CHIQUITAS SK8 DAYS proběhly v Poděbradech, Jablonci nad Nisou, v Praze a dvakrát v Olomouci. NIKITA sk8 DAYS se pravidelně zúčastňují holky, které se chtějí seznámit se základy skateboardingu, zkusit si první triky a závody, zajezdit si s ostatními jezdkyněmi na stejné úrovni, získat zkušenosti od sponzorovaných skateboardistek, změřit své síly s ostatními nebo se ve světě skateboardingu pořádně zviditelnit.
 
Kontakt:   Jana Čechová

jaja@nikitaclothing.cz

Více informací a přihlášky najdete na www.nikitaclothing.cz a www.chiquitas.cz


 

 
 
 
OAeV - Alpenverein

Partneři & Sponzoři

Powderline.cz - ISSN 1805-7462
Portál o ježdění ve volném terénu. Naleznete zde reportáže z výletů, tipy a triky pro vybavení, průvodce novými oblastmi apod.
Copyright © 2009 POWDERLINE | Design by Agentura MK | Valid XHTML 1.0! Valid CSS! | RSS