SnowFilmFest

Powderline - freeriders website

Česká verze   English version
Nendaz Freeride 2010 - info a výsledky

Nendaz Freeride 2010 - info a výsledky

Vloženo: 17.03.2010
Tuto neděli se v Nendaz konal čtvrtý ročník Nendaz Freeride a díky super podmínkám se bylo na co koukat. Nejlepší mezinárodní jezdci vytvořili opravdovou show pro více než 500 diváků, kteří vše měli jako na dlani v dolní části Mont-Gond.  



Super počasí a dobrá kvalita sněhu dovolila jezdcům předvádět všechny triky jako back flipy, front flipy a 360  vše můžete shlédnout na fotkách.

V mužské kategorii bral vítězství Švýcar Ludo Lovery za plynulou, rychlo jízdu kombinovanou s dvěma dropy a jedním front-flipem dlouhým 20m. Jako druhý skončil Francouz Jeremy Prevost se svým mega back-flipem . Třetí skončil Švéd Wille Lindberg. Ludo Lovelyho díky tomuto vítězství uvidíme ve Švýcarském Verbier, který startuje příští týden.

V žesnké kategorii, Janette Hargin , Švédka která svým dropem vyhrála svou kategorii. V snb kategorii to byla Norská jezdkyně Vivian Aasen, která brala vítězství a také lístek do finále ve Verbier.
 

 

Výsledky muži SKI:

1. Lovey Ludo     SUI 9.2

2. Prevost Jérémy FRA   8.5

3. Limboes Mickael SWE 8. 1

12. Robin Kaleta CZE 5.9


Výsledky ženy SKI:

1. Hargin Janette SWE 7.4

2. Kuzma Janina NZL 6.8

3. Widmesser Pia GER   4.7


video: http://www.youtube.com/watch?v=ps4HjoyvbDQ



 
 
OAeV - Alpenverein

Partneři & Sponzoři

Powderline.cz - ISSN 1805-7462
Portál o ježdění ve volném terénu. Naleznete zde reportáže z výletů, tipy a triky pro vybavení, průvodce novými oblastmi apod.
Copyright © 2009 POWDERLINE | Design by Agentura MK | Valid XHTML 1.0! Valid CSS! | RSS