SnowFilmFest

Powderline - freeriders website

Česká verze   English version
Freeride World Tour Kirkwood

Freeride World Tour Kirkwood

Vloženo: 07.03.2013
Další zastávku Freeride World Tour tentokrát hostil kalifornský Kirkwood. Pro závodníky bylo opět nachystáno výborné počasí. Sníh sice nebyl úplně ideální, ale závodníci se s podmínkama poprali na jedničku.
Foto: Amy Jimmerson, FWT Kirkwood
Foto: Amy Jimmerson, FWT Kirkwood
Foto: David Carlier, FWT Kirkwood
Lyže Muži
Sekci lyžníků  ovládl Lars Chickering-Ayers, který si hladce poradil s horní skalnatou částí a pak si řádně naložil v technické pasáži ve spodní části tratě. Druhý flek bral Julien Lopez za plynulou jízdu s několika menšími dropy včetně řádného backflipu ve spodní části. Charlie Lyons skončil na třetím místě za solidní průjezd tratí s velkým dropem na začátku a pár menších skoků ve spodní části.

Snowboard Muži
Pánové na prknech tentokrát měli obtížnější podmínky, protože jim odpoledne zašlo sluníčko a navíc se potýkali s měkčím sněhem než jejich předchůdci. První místo obsadil Ryland Bell za jízdu obohacenou o rotace 360 na několik způsobů. Jako druhý skončil Sammy Luebke, který si na začátku tratě vystřihnul method air a dál pokračoval svižnou jízdou doplněnou o několik dalších dropů. Poslední místo na bedně obsadil Emilien Badoux, který měl taky hodně solidní jízdu, které mimo jiné obsahovala rodeo 540.

Lyže Ženy
První dámou v lyžařské kategorii se stala Jackie Paaso z Kalifornie. Dala si solidní jízdu s  jedním větším skokem v horní části a několika menšími dropy ve spodní části tratě. Druhé místo patří norské závodnici Pia Nic Gunderson, která taky zajela taky velmi plynoulou jízdu s pár dropy po cestě. Třetí místo získala Ashley Maxfield z Vermontu, která si dala pár menších dropů v horní části a plynule pokračovala do cíle.

Snowboard Ženy
Po dvou druhých místech se Margot Rozies konečně dočkala vítězství. První flek brala za svižný a technický styl jízdy. Druhá skončila Elodie Mouthon za dva malé dropy v horní části. Shannan Yates brala třetí místo za zvládnutí lajny, kterou si vybrala pouze ona.

Výsledky:

Muži Lyže
1)Chickering-Ayers, Lars (USA)
2)Lopez, Julien (FRA)
3)Lyons,Charlie (NZL)

Muži Snowboard
1)Bell, Ryland (USA)
2)Luebke, Sammy (USA)
3)Badoux, Emilien (SUI)

Ženy Lyže
1)Paaso, Jacklyn (USA)
2)Gundersen, Pia Nic (NOR)
3)Maxfield, Ashley (USA)

Ženy Snowboard
1)Rozies, Margot (FRA)
2)Mouthon, Elodie(FRA)
3)Yates, Shannan (USA)


Galerie: ZDE
Zdroj : www.freerideworldtour.com

 
 
OAeV - Alpenverein

Partneři & Sponzoři

Powderline.cz - ISSN 1805-7462
Portál o ježdění ve volném terénu. Naleznete zde reportáže z výletů, tipy a triky pro vybavení, průvodce novými oblastmi apod.
Copyright © 2009 POWDERLINE | Design by Agentura MK | Valid XHTML 1.0! Valid CSS! | RSS